Psychiatrická společnost
České lékařské společnosti J. E. Purkyně

Pravidelné akce

Pozvánka na pravidelná setkání s veřejností a uživateli péče

pozvanka

Od r. 2010 organizuje Psychiatrická klinika 1. LF UK a VFN diskuse pro veřejnost na témata, které si vyžádali uživatelé péče.

Podněty k dalším diskusím prosím posílejte na adresu pořadatelů: Doc.MUDr.Jan Vevera, PhD ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ) nebo MUDr Tereza Uhrová PhD ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript )

Příští setkání se uskuteční 4.4. 2012 od 17,00 ve Vondráčkově posluchárně Psychiatrické kliniky, Ke Karlovu 11, Praha 2 .
Téma: Pozitiva farmakoterapie (doc.. MUDr O.Vinař)

V minulosti jsme hovořili o následujících tématech:

2.11.2011 Téma: Nedobrovolné hospitalizace (Mgr. L Rybová, prim. MUDr J. Švarc)

1.6. 2011 Společná schůze sekce sociální psychiatrie PS ČLS JEP a uživatelů péče (Pěč O.: Koncept zotavení a jeho význam v různých oblastech péče o lidi se závažnou duševní poruchou. , Probstová Jak může přispět psychoterapie k zotavení závažně duševně nemocných JUDr Hutař J.: Změny legislativy a jejich dopady na péči o duševně nemocné)

2. 2. 2011 Možnosti práce u dlouhodobých uživatelů psychiatrické péče
(Prezentace denního stacionáře na PK, KOLUMBUS ,Green Doors, Fokus Eset Help, Bona, Baobab)

6. 10. 2010 Pohádka o Budoucnosti (Prof. MUDr. J Raboch)
Mgr. S. Bačkovská, vedoucí sociálního oddělení Psychiatrické kliniky, MUDr. J. Vevera,MUDr. Uhrová, facilitátoři siskuse na téma: Co bude s našimi dětmi, až zemřeme?

7. 4. 2010 Dušení poruchy, agresivita a používání omezovacích prostředků. prof. MUDr. Jiří Raboch, DrSc., doc. MUDr. Jan Vevera, Ph.D. , Jan Jaroš z o.s. KOLUMBUS, Mgr. Jitka Styblíková z o.s. VIDA a Ing. Josef Závišek z o.s. AMICUS.

Image

Psychiatrická společnost ČLS JEP

  • Ke Karlovu 460/11, 120 00 Praha 2
  • sekretariat@psychiatrie.cz
  • +420 773 786 133